KARITA


Mesterhus Karita fremstår som en klassisk perle med symmetrisk fasade, nydelig inngangsparti, valmet tak og velproporsjonert balkong.

Dette er et svært bo-effektivt hus med god plass og full takhøyde i begge etasjer. Boligen på 172 m2 har et tidløst og herskapelig utseende, tre soverom med mulighet for fire, stor stue, romslig kjøkken og bad i begge etasjer. Med enkle grep kan andre etasje også utvides, noe som gjør det til et perfekt hus for mange livsfaser.

Her har arkitekten lagt stor vekt på å skape et harmonisk fasadeuttrykk med god balanse og klassisk vindusplassering. Den midtsentrerte balkongen og et overbygget inngangsparti er med på å gi huset mer stil.

På innsiden fremstår huset som svært romslig, til tross for forholdsvis liten grunnflate. Her får du mye hus for pengene! I første etasje er det lagt vekt på åpne og luftige romløsninger med kjøkken, store stuer og en romslig hall. Huset har en lys og luftig vinkelstue med skyvedør til et stort kjøkken.
I denne etasjen finner du også bod, samt kombinert bad og vaskerom med en praktisk skyvedør som kamuflerer vaskeavdelingen. Våtrommene er forøvrig plassert over hverandre i første og andre etasje.

Når du kommer inn i hovedetasjen, ser du rett på den doble balkongdøren på andre siden av huset, som fører deg til uteplassen med søyler under balkongen. En lekker trapp leder deg til andre etasje, som har en flott løsning med stor, åpen loftstue og utgang gjennom dobbeltdør til balkong. Etasjen inneholder i tillegg tre store soverom, bad med dusj og en stor bod på 5m2. Loftstuen har forøvrig god plass til hjemmekontor. Vinduer på begge sider gjør rommet lyst og fint.

Mesterhus Karita er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med murfasade.

Arkitekt: Ola Hetland

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 106 m²
AREAL PRIMÆRROM 159 m²
BRUKSAREAL TOTALT 172 m²
STØRSTE LENGDE 12.6 m
STØRSTE BREDDE 7.7 m
BRUKSAREAL 2.ETG 86 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 86 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade