KONGSGÅRD


Mesterhus Kongsgård er blant våre aller største hus med digre fellesarealer, spennende løsninger og egen garasje tilknyttet huset.

Er drømmen din et stort hus med mange muligheter? Mesterhus Kongsgård inneholder med sine 315 m2 alt du kan ønske deg av plass. Det bærer virkelig sitt navn med rette. Innvendig finner du blant annet fire rause soverom, et eget gjesterom/kontor, bibliotek/tv-stue, stort kjøkken, samt tre stuer om ønskelig. Med andre ord det perfekte hjem for en storfamilie.

På utsiden har huset klassiske og rene linjer med flere arker og utbygg. Arkene i andre etasje er symmetrisk plassert på hovedfasaden, og sammen med søylegangen skaper de et herskapelig preg. Stuefløyen og garasjen danner sammen med hovedhuset et «atrium», som skjermer uteplassen og inngangspartiet.

I hallen møtes du av den storslåtte utsikten mot galleriet i andre etasje med åpen himling. Den store takhøyden gir god romfølelse og bringer mye lys inn i rommet. Stuearealet har tre soner, som kan deles inn i to eller tre egne stuer. Fra kjøkkenet er det åpen løsning inn mot stuene, men du kan også velge å lukke av mellom kjøkken, spisestue og stue ved behov.

Andre etasje har en spennende, åpen løsning ned mot hallen i første. Denne inneholder blant annet bad og fire romslige soverom, og et stort rom i midten med muligheter for å innrede eget hjemmekontor, bibliotek eller tv-stue.

Huset er forøvrig utstyrt med to store bad, og har en ekstrainngang via garasjen og vaskerommet.

Mesterhus Kongsgård er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Grethe Sætveiet

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 242 m²
AREAL PRIMÆRROM 257 m²
BRUKSAREAL TOTALT 315 m²
STØRSTE LENGDE 24.2 m
STØRSTE BREDDE 14.3 m
BRUKSAREAL 2.ETG 120 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 195 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade