MADELEN


Mesterhus Madelen er et stort, åpent og energibesparende hus med mye lys og luft.

Dette store og åpne huset på 191 m2 har i grunnen alt. Mesterhus Madelen er et energibesparende hus med mye lys og luft, og et moderne utseende og særpreg. Innvendig finner du store, luftige flater, et stort kjøkken, som også kan brukes som oppholdsrom for hele familien, samt spennende hemsløsninger og fire soverom. Det største soverommet har til og med eget walk-in-closet. Her er det plass til mange og mye!

I første etasje har du alle hovedfunksjoner på ett plan, noe som gjør huset ypperlig egnet for alle livets faser. Inngangspartiet har eget overbygg som henger sammen med en frittstående bod. Denne løsningen fungerer også som carport, med plass til to biler ved behov. Går du inn i selve huset, ankommer du først et praktisk vindfang med eget gjestetoalett, deretter det åpne allrommet med to hovedsoner. Den ene inneholder kjøkken med egen arbeidsøy og en romslig spiseplass, den andre fungerer som stue, med rikelig rom for avslapning og hygge. Fra allrommet er det adkomst til hovedsoverommet via et walk-in-closet, som også har tilgang til eget bad. Kjøkkenet har også inngang til et kombinert vaskerom og bod, og både fra kjøkken- og spisesonen er det utgang til to forskjellige terrasser, som overlapper hverandre på det ene hjørnet.

Over spisesonen er det åpen løsning mellom de to etasjene, slik at takhøyden blir ekstra stor, og du kan titte ned fra andre etasje og motsatt. En slags hemsløsning som setter et spennende preg på boligen. I andre etasje befinner også de tre andre soverommene seg. To av dem med egen hems, og det ene med egen garderobe i tillegg. Her er det mange muligheter for å trekke seg tilbake og ha litt tid for seg selv, for den som måtte ønske det. I gangområdet mellom soverommene er det forøvrig plass til en kontorpult, ved behov for et eget hjemmekontor. Etasjen har også eget bad, samt utgang til en stor, flott balkong, som i den ene enden har utvendig bod. Et perfekt sted å lagre sommermøblene og eventuell grill fra terrassen, når disse ikke er i bruk.

Mesterhus Madelen er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med normal energiklasse.

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 199 m²
AREAL PRIMÆRROM 184 m²
BRUKSAREAL TOTALT 191 m²
STØRSTE LENGDE 13.8 m
STØRSTE BREDDE 12.6 m
BRUKSAREAL 2.ETG 85 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 106 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE A


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade