MARIANNE


Mesterhus Marianne er et lekkert, annerledes og innholdsrikt hus, med praktiske løsninger og alt på ett plan.

Dette huset er et funn for deg som drømmer om mye plass og alt på samme plan. Mesterhus Marianne skiller seg ut fra de fleste andre hus ved å ha to fløyer, som sammen danner et skjermet uterom på midten. På innsiden finner du et stort, åpent rom på hele 60 m2 med luftig stue, spisestue og kjøkken, samt en egen fløy med tre soverom, stort bad, hall og vaskerom. Fordelt på 159 m2 får du et svært praktisk hus med god plass til alle livets faser.

Designet på huset er spesielt, men likevel diskret og smakfullt. Den usjenerte uteplassen mellom de to fløyene, er en ekstra bonus. Husets fasong vil i seg selv skjerme plassen, og gjøre den ekstra lun og fin. Du har også direkte adkomst til uteplassen fra det store foreldresoverommet.
Ved inngangen har huset en egen sportsbod, hvor du enkelt kan lagre både ski, bildekk, sykler eller gressklipper ved behov.

Når du går inn det lune og overbygde inngangspartiet, kommer du først til vindfanget. Til høyre har du egen bod med skyvedør, som med fordel kan benyttes til garderobe. Rett frem ligger et praktisk, lite bad, og til venstre er det inngang til fløyen med alle soverommene. Et stykke nedover i gangen, finner du et stort og lekkert bad på nærmere 10 m2, med mulighet for boblebad i hjørnet.

Fra gangen blir du ledet videre inn i spisestuen via en dobbeltdør med glass. Her er det rom for både storfamilien og til å ha mange gjester på besøk. Kjøkkenet har i tillegg en egen spisesone, og den åpne løsningen inn mot stuen gjør rommet ekstra luftig.

Mesterhus Marianne er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med murfasade.

Arkitekt: Grethe Sætveit

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 198 m²
AREAL PRIMÆRROM 148 m²
BRUKSAREAL TOTALT 159 m²
STØRSTE LENGDE 15.4 m
STØRSTE BREDDE 15.4 m
BRUKSAREAL 1.ETG 159 m²
ANTALL ETASJER 1
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade