MARION


Mesterhus Marion har et enkelt og harmonisk fasadeuttrykk, og mye lys, luft og spennende muligheter på innsiden.

Et harmonisk og enkelt fasadeuttrykk, med fin balanse mellom rolige og mer spennende partier, er det arkitekten la vekt på da han tegnet dette huset. En innvendig vegghøyde på 3,3 meter gir mulighet for en ny og interessant innredning. De store vinduene slipper inn masse lys til stue- og kjøkkenområdet, og sørger for en fantastisk utsikt. Mesterhus Marion er med sine 177 m2 virkelig en bolig med mange muligheter. I tillegg til de tre soverommene som allerede finnes, kan en del av stuen i første etasje også gjøres om til soverom, slik at huset fungerer like fint i alle livsfaser.

Huset ønsker deg velkommen inn med et fint og praktisk overbygg på søyler, som også strekker seg over den separate inngangen til vaskerommet. En stor, lys og luftig hall med vinduer plassert høyt oppe på veggen, møter oss i det vi åpner hoveddøren. På ene siden leder en åpen trapp ned til underetasjen, og på den andre har du et praktisk bad.

Fra entreen kommer du rett inn i husets store, åpne oppholdsrom med kjøkken og stue på imponerende 62m². Fellesområdet er både lyst og luftig, og er delt inn i forskjellige hyggesoner. Vegghøyden på over tre meter, gir virkelig mulighet for spennende design av skap og hyller. Det er også lagt stor vekt på å skape gode, praktiske og ryddige soner med åpne løsninger mellom gangareal og oppholdsareal, mens kjøkkenets arbeidssone ligger mer avskjermet til. Selve kjøkkenavdelingen har forøvrig flott utsikt gjennom et bredt vindusfelt i hjørnet. Fra kjøkkenet er det også dør inn til det kombinerte vaskerommet og boden, som har egen inngang på andre siden. Fra det store fellesrommet kan du gå rett ut på balkongen, noe som skulle innby til daglig bruk på fine sommerdager.

Underetasjen er svært godt utnyttet med to boder og tre soverom, hvor det største har direkte tilgang til et stort, lekkert bad. Badet har også inngang fra den store kjellerstuen, som er det første du ser når du kommer ned trappen. Dette kan utvilsomt bli et fint leke- og oppholdsrom for barna, eller med fordel benyttes som tv-stue. Her har du også utgang direkte til hagen.

Mesterhus Marion er tilpasset en skrå tomt. Det er mulighet for inngang i begge etasjer, og huset kan også leveres med murfasade.

Arkitekt: Ola Hetland

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 124 m²
AREAL PRIMÆRROM 157 m²
BRUKSAREAL TOTALT 177 m²
STØRSTE LENGDE 13.1 m
STØRSTE BREDDE 7.7 m
BRUKSAREAL 1.ETG 90 m²
BRUKSAREAL U.ETG 87 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Kundetilpassede løsninger