MATHILDE - TOMANNSBOLIG


Mesterhus Mathilde er en moderne tomannsbolig, med kreativ planløsning, skrå himling og gode lysforhold.

Fra utsiden har dette huset et karakteristisk og spennende utseende, slik som vinduene over skråtaket i front og «vindussøylene» med platedetaljer. Siden huset er tilpasset en skrå tomt, kan du få inngang i begge etasjer. De speilvendte bo-enhetene gir fine, private uteområder og en skjermet balkong på begge sider. Hver enhet har et bruksareal på 125 m2, og tre soverom som med enkle grep kan utvides til fire.

I første etasje har du alle hovedfunksjoner som et stort soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, og eget bad med inngang fra entreen. Her finner du også en bod, som med fordel kan benyttes som garderobe. Fra avslapningssonen i stuen har du utgang til en sjarmerende balkong med delvis overbygg.

I underetasjen er det muligheter for litt forskjellig planløsning på de to bo-enhetene. Den ene har fått tegnet inn kjellerstue og ekstra lagringsplass i form av en romslig bod. Den andre har utnyttet plassen til et ekstra arbeidsrom eller soverom, istedenfor kjellerstue og stor lagringsplass. Her finnes det mange ord mange muligheter, som kjapt kan tilpasses deg og din families behov.

Mesterhus Mathilde er i utgangspunktet tilpasset en skrå tomt.

Arkitekt: Ola Hetland

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 78 m²
AREAL PRIMÆRROM 120 m²
BRUKSAREAL TOTALT 125 m²
STØRSTE LENGDE 6.9 m
STØRSTE BREDDE 10.7 m
BRUKSAREAL 1.ETG 63 m²
BRUKSAREAL U.ETG 62 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade