MELINDA


Mesterhus Melinda er et romslig og moderne hus med åpen og praktisk planløsning, samt store vinduer som slipper inn mye lys.

Dette er drømmehjemmet for deg som ønsker et moderne hus med åpen og praktisk planløsning, og godt utnyttet plass. Mesterhus Melinda har en spennende fasade med blanding av stående og liggende panel, og et flott glassrekkverk rundt balkongen. De store vindusflatene slipper inn mye lys og gir flott utsikt. Terrassen med utgang fra stuen, og den stilige balkongen i andre etasje, sørger for lett tilgang til hyggelig uteliv. Totalt bruksareal er på 145 m2, og huset har en klassisk og fin romfordeling med kjøkken, stue, soverom og bad i første, og ytterligere tre soverom med bad og loftstue i andre.

Hovedinngangen har et praktisk overbygg, og herfra er det lett adkomst til utvendig bod med god plass til å oppbevare både bildekk, ski, sykler eller hageutstyr. Når du går inn i huset, kommer du først til en stor hall med trapp som leder til andre etasje på ene siden, og kombinert bad og vaskerom på den andre. Rett frem finner du et stort soverom med eget walk-in-closet. Den åpne kjøkken- og stueløsningen er avskjermet fra gangen med en skyvedør. Fra det luftige og lyse allrommet har du kort vei ut til den store terrassen, som med fordel kan innredes som en utvendig spiseplass.

Andre etasje har full takhøyde på 2.40 og tre soverom, som alle er romslige, samt en egen loftstue med utgang til den fine balkongen. Stuen kan med fordel benyttes som tv-stue eller eget oppholdsrom for tenåringsbarn. I andre etasje er bad og vaskerom adskilt med hvert sitt rom, mens det i første er et eget lekkert, stort bad. Noe som er med på å gjøre dette huset helt perfekt for alle livsfaser.

Mesterhus Melinda kan leveres både med flatt tak eller pulttak, og kan tilpasses både en flat og skrå tomt.

Arkitekt: Sigurd V. Snarset og Sara Ezeta

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 101 m²
AREAL PRIMÆRROM 139 m²
BRUKSAREAL TOTALT 145 m²
STØRSTE LENGDE 10.2 m
STØRSTE BREDDE 10.9 m
BRUKSAREAL 2.ETG 73 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 73 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade