Nanne


Mesterhus Nanne er et trivelig hus i sveitserstil, med tidløst design og en flott, symmetrisk fasade.

Dette trivelige huset i sveitserstil er en videreutvikling av huset Ninni, et av våre mest populære hus, og har et tidløst design som aldri går av moten. Mesterhus Nanne har saltak og fasade med harmonisk symmetri, som gir huset et flott uttrykk. På innsiden finner du både en stor stue, et romslig kjøkken, to bad, egen loftstue og tre soverom, som med enkle grep kan bli til fire. Alt i alt har du 173 m2 i bruksareal å boltre deg på, og kort vei til naturen gjennom den doble terrassedøren i første etasje. Dette er et hjem som passer godt til alle livsfaser.

Selve inngangspartiet med overbygg, leder deg inn i første etasje og til en stor hall. Her har du inngang til et kombinert bad og vaskerom med egen bod, og en dobbeltdør fører deg videre inn i den store stuen. Denne er i utgangspunktet innredet med to hyggesoner, hvor den ene kan brukes som tv-stue, eller gjøres om til ekstra soverom ved behov. Det er også kort vei til kjøkkenet, som er avskjermet med en skyvedør. Fra stuen kan du også gå rett ut i hagen, noe som inviterer til hyppig bruk om sommeren.

Andre etasje inneholder husets tre soverom, bad og egen loftstue med utgang til en koselig balkong. Et perfekt oppholdsrom for både små og store som kan brukes som tv-stue, eller et sted å ha venner på besøk når barna blir eldre.

Mesterhus Nanne er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med murfasade.

Arkitekt: Rigmor Torbergsen

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 107 m²
AREAL PRIMÆRROM 164 m²
BRUKSAREAL TOTALT 173 m²
STØRSTE LENGDE 11.9 m
STØRSTE BREDDE 8.9 m
BRUKSAREAL 2.ETG 83 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 90 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade