NINNI


Mesterhus Ninni er en våre mest populære hustyper med romantiske detaljer og moderne og praktisk planløsning.

Mesterhus Ninni er folkets favoritt. Boligen med et bruksareal på 150 m2 fordelt over en og en halv etasje, preges av romantiske detaljer og en flott fasade. Selv om dette er et av våre vårt mest populære hus, finnes det knapt to av dem som er like. Ninni har en svært tiltalende uttrykksform gjennom sin symmetriske fasade. På innsiden finner du en gedigen vinkelstue, stor hall, et avskjermet kjøkken, bad i begge etasjer, en romslig loftstue og tre soverom. Det er også gode muligheter for å utvide til fire soverom, slik at du får alle hovedfunksjoner på ett plan.

Når du trer inn i husets hovedetasje, kommer du først til en stor og luftig hall. Fra denne har du inngang til et kombinert bad og vaskerom, som igjen har egen bod innenfor. En dobbeltdør ønsker deg velkommen inn en gedigen stue på hele 44,4 m2, med god plass til både spiseplass og opptil flere sittegrupper. En del av stuen kan med enkle grep gjøres om til et ekstra soverom, ved behov. I tillegg har du et stort, funksjonelt kjøkken som også har plass til et romslig spisebord.

I andre etasje finner du tre soverom, et stort, flott bad, samt en romslig bod. Denne etasjen har også egen loftstue som kan fungere som både tv-stue og oppholdsrom. Ikke minst er det en flott plass for barn som har venner på besøk.

Har du ikke behov for så stor plass i første omgang, kan du eventuelt vente med å innrede andre etasje.

Mesterhus Ninni er tilpasset en flat tomt.

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 107 m²
AREAL PRIMÆRROM 144 m²
BRUKSAREAL TOTALT 150 m²
STØRSTE LENGDE 11.9 m
STØRSTE BREDDE 8.9 m
BRUKSAREAL 2.ETG 60 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 90 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade