NORDVÅG


Mesterhus Nordvåg er et koselig og praktisk hus i nostalgisk stil med en fleksibel planløsning.

Mesterhus Nordvåg er et nostalgisk hus med et romantisk preg, som passer godt til en tomt med begrenset tomteareal. Fine detaljer og harmoniske linjer på fasaden, gjør dette til et sjarmerende hus. Med et bruksareal på 130 m2 og en svært fleksibel planløsning, får du tre soverom med mulighet for utvidelse til fire, to bad, romslige oppholdsrom med kjøkken og stor stue, samt loftstue med egen balkong. Huset kan med enkle grep tilpasses, slik at du får alle hovedfunksjoner på ett plan dersom det er ønskelig.

Hovedinngangen med overbygg ligger i første etasje, og det første du kommer inn i er en stor og romslig hall. Her finner du både bod, et kombinert bad og vaskerom, samt en trapp opp til andre etasje. Fra hallen har du også inngang til kjøkkenet, eller til den store stuen om du fortsetter rett frem. Denne er innredet med to hyggesoner, men du kan selvsagt velge å gjøre om den ene delen til et ekstra soverom ved behov. Fra stuen er det åpen løsning inn mot kjøkkenet. En dobbeltdør fra stuen åpner rommet ut mot terrassen og hagen, og inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret.

I andre etasje finner du tre soverom med skråtak, eget bad, bod for ekstra lagringsplass, samt en romslig loftstue med egen balkong. Loftstuen kan med fordel benyttes som tv-stue, eller bli til et fint oppholdsrom for barna.

Huset kan leveres med kjeller, og ønsker du et rimeligere alternativ kan det også leveres uten innredning av andre etasje. Da kan du innrede på et senere tidspunkt, for eksempel når ungene vokser til.

Mesterhus Nordvåg er tilpasset en flat tomt.

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 90 m²
AREAL PRIMÆRROM 121 m²
BRUKSAREAL TOTALT 130 m²
STØRSTE LENGDE 10.1 m
STØRSTE BREDDE 8.3 m
BRUKSAREAL 2.ETG 55 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 75 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade

Kundetilpassede løsninger