NORUNN


Mesterhus Norunn er en stilfull og flott bolig med både hovedbygg, egen stuefløy og garasjedel.

Mesterhus Norunn inneholder alt du kan ønske deg. Her har du et flott herskapshus med røtter i god, norsk byggeskikk. Eneboligen rommer både et hovedbygg med mange rom og egen stuefløy, samt dobbel garasje med sportsbod. I tillegg har du balkong og flere muligheter for lune uteplasser. Det totale bruksarealet på totalt 219 m2 sørger for godt med plass og har en praktisk planløsning. Her finner du både et kombinert kjøkken og allrom, mulighet for bibliotek, fire soverom og stor stue, samt bad i begge etasjer. Noe som gjør boligen velegnet for alle livsfaser, og til et flott sted å bo resten av livet.

Fra kjøkkenet kan du se rett inn i stuen, en løsning som innbyr til aktivitet og kontakt. Det åpne biblioteket er som skapt for store mottakelser, og herfra kan gjestene bevege seg videre inn i stuen, hvor du har mulighet for å installere peis. På hovedplanet finner du også et stort soverom med kort vei til badet, et separat vaskerom, gjestetoalett, samt tilgang til egen bod fra kjøkkenet, som kan benyttes som kjølerom. I tillegg har huset en ekstra inngang fra garasjen via vaskerommet. En kjærkommen løsning for en sportslig familie, småbarnsfamilie eller deg med hund.

I andre etasje har du en stor loftstue med mulighet for peis og utgang til egen balkong. På dette planet befinner det seg også tre soverom, og et stort, flott bad. I tillegg til et eget rom for tekniske installasjoner, som sikringsboks, sentralstøvsuger, varmepumpe eller alarmsystem.

Mesterhus Norunn er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med murfasade.

Arkitekt: Kjell Reianes

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 178 m²
AREAL PRIMÆRROM 172 m²
BRUKSAREAL TOTALT 219 m²
STØRSTE LENGDE 21.5 m
STØRSTE BREDDE 11.9 m
BRUKSAREAL 2.ETG 66 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 153 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade

Kundetilpassede løsninger