SARA


Mesterhus Sara er en moderne enebolig med lyse, luftige rom og en svært funksjonell planløsning.

Mesterhus Sara er et spennende og moderne hus for en designbevisst familie. Fasaden har en kombinasjon av liggende trepanel, markerte hvite felt, store vinduer og glassrekkverk på balkongen, noe som gir huset særpreg og karakter. Det lett skrådde pulttaket sørger for full takhøyde og god utnyttelse av begge etasjer. Eneboligen har et bruksareal på 140 m2, med alle hovedfunksjoner på øvre plan, samt fire soverom og bad i begge etasjer. Dette gjør huset til en attraktiv livsløpsbolig.

Siden boligen er tilpasset en skrå tomt har den inngang på øvre plan, og under et overbygg som også rommer en praktisk sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av sykler, ski, bildekk eller hageutstyr.

Når du trer inn i huset, kommer du først til gangen med inngang til et romslig soverom og et stort, åpent oppholdsrom med kombinert stue og kjøkken. Oppholdsrommet er praktisk innredet med spisesone, avslapningssone og egen kjøkkenavdeling, og de store vindusflatene gjør rommet lyst og luftig. I tillegg har du skyvedør ut til en stilig balkong, som inviterer til jevnlig bruk i sommermånedene. Fra det store fellesrommet er det også inngang til et romslig bad, med egen vaskeromavdeling avskjermet med skyvedør.

En trapp leder deg fra stuen og ned til underetasjen, som er et perfekt sted for barna å boltre seg. Her finner du også tre romslige soverom, samt en stor kjellerstue som passer godt også som tv-stue. Denne etasjen inneholder også et praktisk bad, og egen utgang til uteområdet. Balkongen i etasjen over sørger for tak over den trivelige uteplassen på grunnplanet.

Passer ikke huset til din tomt, kan du sjekke ut Mesterhus Sigrid som er tilpasset en flat tomt.

Arkitekter: Ben R. Giske og Petter A. Aarseth, Fylling & Bjørge Bygg AS

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 100 m²
AREAL PRIMÆRROM 127 m²
BRUKSAREAL TOTALT 140 m²
STØRSTE LENGDE 10.3 m
STØRSTE BREDDE 9.1 m
BRUKSAREAL 1.ETG 67 m²
BRUKSAREAL U.ETG 73 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade