SIGNATUR 304


Signatur 304 er en moderne bolig med god planløsning, elegant design og en overbygd balkong i hele husets lengde.

Dette er et spennende enebolig som du umiddelbart legger merke til, og perfekt for deg med sans for både det estetiske og praktiske. Den overbygde balkongen med glassrekkverk i hele husets lengde, er med på å gi fasaden et elegant designuttrykk. På siden munner balkongen ut i en stor, flott terrasse over garasjen, som inviterer til utendørsaktiviteter og hyggelige opplevelser i sommerhalvåret. Fordelt på 213 m2 og to plan, skaper den gode planløsningen åpne rom for fellesskap, samt en egen sone med bad, tv-stue og fire romslige soverom i underetasjen. Huset har rikelig med plass til en aktiv storfamilie, og er godt tilpasset alle livsfaser.

Fra garasjen kan du gå tørrskodd rett inn i husets underetasje gjennom et praktisk vaskerom. Boligens hovedinngang ligger imidlertid på øvre plan, siden huset er tilpasset en skrå tomt. Rett ved siden av hovedinngangen finner du også en utvendig sportsbod, som gir gode muligheter for oppbevaring av sykler og ski eller hageutstyr.

Når du trer inn i husets hovedplan, kommer du først til en romslig vindfang, som leder deg videre inn til det store fellesrommet med kjøkken og stue. Selve rommet har en åpen løsning, men er smart inndelt i forskjellige soner. En skrå himling og store vindusflater gjør dette til et flott rom, som både er lyst og luftig. Oppholdsrommet har i tillegg utgang til både terrasse og balkong, som med sin lette adkomst inviterer til hyppig bruk og et ekstra rom å boltre seg på, når vær og sesong tillater det.

På øvre plan finner du også et stort soverom med egen utgang til balkongen på den ene siden, og kort vei til bod og bad på den andre. Boden kan med fordel innredes som et walk-in-closet, ved behov. Du har med andre ord alle hovedfunskjoner på ett plan, noe som gjør boligen svært attraktiv, også i et lengre tidsperspektiv.

Fra fellesrommet leder en trapp deg ned til underetasjen og en stor hall. Fra denne har du inngang til vaskerom, med egen utgang til garasjen, et stort soverom, en romslig bod og egen tv-stue. Her ligger alt til rette for at barna kan få sin egen tumleplass. Fra tv-stuen er det adkomst direkte til et romslig bad, og de to andre soverommene. En perfekt sone for både hygge og avslapning.

Signatur 304 er tilpasset en skrå tomt

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 158 m²
AREAL PRIMÆRROM 168 m²
BRUKSAREAL TOTALT 213 m²
STØRSTE LENGDE 16.5 m
STØRSTE BREDDE 10.7 m
BRUKSAREAL 2.ETG 89 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 88 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade