SIGNATUR 305


Signatur 305 er en moderne bolig med stram, spennende form og god planløsning som gir lyse og luftige rom.

Denne moderne eneboligen har en spennende og stram fasade med rene linjer og store vindusflater, som gir boligen et moderne designuttrykk. De to balkongene og terrassen har glassrekkverk hele veien rundt, som en spennende kontrast til den liggende huskledningen i tre. Samtidig ser du husets opprinnelige form gjennom det gjennomsiktige rekkverket. Med totalt 208 m2, inkludert carport og sportsbod, har du rikelig med plass fordelt på fire soverom, et stort fellesrom med stue og kjøkken, egen tv-stue, to bad, eget vaskerom og flere boder.

Hovedinngangen ligger i underetasjen, og overbygget med balkong over gjør at du kan gå tørrskodd inn i huset fra carporten. Du har også adkomst direkte fra carporten via vaskerommet. Dette er svært praktisk for aktive familier eller deg med hund.

I underetasjen kommer du først inn i en stor hall, som har inngang til både et stort soverom, vaskerom med egen utgang, og et romslig tv-stue. Denne har igjen direkte adkomst til et stort bad, og to andre soverom, samt egen utgang ut mot terrenget.

En trapp fra hallen fører deg opp en etasje, og rett inn i det store fellesrommet på hovedplanet. Den åpne løsningen med skrå himling og store vindusflater, gjør dette til et flott og luftig rom. Rommet er innredet i forskjellige soner, med kjøkkenløsning, spise og hyggesoner. Her er det også utgang rett ut til den store, flotte terrassen over carporten, som gjør at flere av måltidene med fordel kan inntas her, når vær og sesong tillater det.

I den andre enden av hovedplanet finner du en stor bod med god lagringsplass, og inngang til en egen sone med stort soverom med kort vei til walk-in-closet og et lekkert bad. Fra soverommet er det også egen utgang til en sjarmerende, liten terrasse. Perfekt for deg som ønsker å trekke deg litt tilbake, kanskje med en god bok eller for å innta morgenkaffen i rolige omgivelser.

Signatur 305 er forøvrig tilpasset en skrå tomt.

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 149 m²
AREAL PRIMÆRROM 167 m²
BRUKSAREAL TOTALT 208 m²
STØRSTE LENGDE 16.5 m
STØRSTE BREDDE 9.4 m
BRUKSAREAL 2.ETG 90 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 87 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade