SIGRID


Mesterhus Sigrid har en moderne fasade og uttrykk, samt åpen og luftig planløsning med god utnyttelse av plassen.

Et lett skrånet pulttak og bruk av horisontale og vertikale vinduer, gir Mesterhus Sigrid noe av det samme moderne og spennende fasadeuttrykket som vi finner hos hustypen Sara. Eneboligen har svært god utnyttelse av plassen, med full takhøyde i begge etasjer. Men i motsetning til Sara har Sigrid alle tre soverommene plassert i andre etasje. Med et bruksareal på 127 m2 inkludert utvendig sportsbod, og en grunnflate på 66 m2, er dette et perfekt hus for litt mindre tomteareal.

På den ene siden av huset har du egen carport, og herfra er det kort vei inn i huset. Selve inngangspartiet har et praktisk overbygg som også inkluderer en romslig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av alt fra sykler og ski til hageutstyr.

Går du inn i huset, kommer du først til et vindfang med egen garderobe. Deretter ledes du inn i det store, åpne oppholdsrommet med kombinert stue- og kjøkkenløsning. Her er det god plass til flere hyggesoner som sofagruppe og tv-hjørne, og spisebord med plass til mange. Fra spiseplassen har du flott utsikt til omgivelsene gjennom store vindusflater, samt egen utgang til terrasse og hage. På dette planet befinner det seg også et kombinert bad/vaskerom.

En trapp fra stuen leder opp til andre etasje, hvor du kommer rett inn i en trivelig loftstue. Denne kan både brukes som en ekstra tv-stue eller være et flott oppholdsrom for store og små. Herfra har du også utgang til en sjarmerende balkong. Etasjen inneholder i tillegg tre soverom og et praktisk bad, samt ekstra lagringsplass.

Mesterhus Sigrid er tilpasset en flat tomt.

Arkitekter: Ben R. Giske og Petter A. Aarseth, Fylling og Bjørge Bygg AS

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 103 m²
AREAL PRIMÆRROM 118 m²
BRUKSAREAL TOTALT 127 m²
STØRSTE LENGDE 13.6 m
STØRSTE BREDDE 8.4 m
BRUKSAREAL 2.ETG 61 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 66 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE B


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade