SILJE


Mesterhus Silje er et symmetrisk og vakkert hus i klassisk stil.

Dette er et klassisk og vakkert hus, som er svært symmetrisk i uttrykket. De mange vinduene slipper massevis av lys inn i huset. Med full takhøyde i begge etasjer, fire soverom og et bruksareal på 145 m2, er Mesterhus Silje velegnet for en småbarnsfamilie. Du har også alle hovedfunksjoner på ett plan, noe som også gjør dette til en attraktiv bolig i alle livsfaser.

På hovedplanet finner du et stort oppholdsrom på 43 m2, med åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet er praktisk innredet, og er inndelt i forskjellige soner for både avslapning, bespisning og kjøkkenaktiviteter. I tillegg har man fra dette oppholdsrommet utgang til en sjarmerende og overbygd terrasse, som leder deg videre ut i hagen. På dette planet befinner det seg også et stort soverom, og et praktisk bad og vaskerom.

I den innholdsrike andre etasjen finner du tre romslige soverom, eget bad, ekstra lagringsplass og en loftstue med egen balkong tilknyttet. Stuen vil fungere fint som en ekstra tv-stue, lekerom eller oppholdsrom for større barn som har venner på besøk.

Mesterhus Silje er tilpasset en flat tomt.

Arkitekter: Ben R. Giske og Petter A. Aarseth/Fylling og Bjørge Bygg AS

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 101 m²
AREAL PRIMÆRROM 140 m²
BRUKSAREAL TOTALT 145 m²
STØRSTE LENGDE 10.6 m
STØRSTE BREDDE 10.3 m
BRUKSAREAL 2.ETG 70 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 75 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade