SISSEL


Mesterhus Sissel har et herskapelig preg med full takhøyde i begge etasjer og god plassutnyttelse.

Foretrekker du et hus med et herskapelig preg, kan Mesterhus Sissel være huset for din familie. Her er det full takhøyde i begge etasjer, noe som gir en svært god plassutnyttelse. Med et bruksareal på 141 m2 rommer huset fire soverom, to bad, stor stue/kjøkken og balkong. I tillegg har huset utvendig sportsbod med god lagringsplass, enten du har ski, sykkel, bildekk eller hagemøbler som trenger oppbevaring når de ikke er i bruk.

Selve hjertet i huset er utvilsomt det store oppholdsrommet på 40,8 m2, som er inndelt i en praktisk kjøkkenavdeling, trivelig spiseplass, samt en egen avslapningssone med plass til sofagruppe og tv. Herfra er det også kort vei ut i hagen. De doble dørene kan åpnes og slippe naturen inn, og dermed skape god kontakt med uterommet. På dette planet befinner det seg også et kombinert bad og vaskerom, og et romslig soverom. Noe som gjør dette til en bolig godt tilpasset alle livsfaser.

I andre etasje har du tre romslige soverom, et stort bad, bod, samt en praktisk loftstue med utgang til en sjarmerende balkong. Stuen kan med fordel benyttes som ekstra tv-stue, lekerom eller som oppholdsrom når barna har venner på besøk.

Mesterhus Sissel er tilpasset en flat tomt. Sjekk ut Mesterhus Synnøve, om du ønsker et hus for skrå tomt.

Arkitekter: Ben R. Giske og Petter A. Aarseth, Fylling og Bjørge Bygg AS

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 96 m²
AREAL PRIMÆRROM 130 m²
BRUKSAREAL TOTALT 141 m²
STØRSTE LENGDE 10.3 m
STØRSTE BREDDE 10.3 m
BRUKSAREAL 2.ETG 68 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 73 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade