STINE


Mesterhus Stine er et moderne hus med smarte løsninger, full takhøyde i begge etasjer og optimal utnyttelse av arealet.

Mange drømmer om en egen enebolig, og med Mesterhus Stine kan boligdrømmen bli virkelig. Her får du et kompakt hus med svært god utnyttelse. Selv om det med et bruksareal på 144 m2, ikke er blant de største husene, har du likevel to fulle etasjer med tre soverom, bad og loftstue i andre etasje, i tillegg til kjøkken/stue, toalett og et flott inngangsparti i første. Det er også mulig å gjøre loftstuen om til et fjerde soverom, samt lage et ekstra soverom i første ved behov.

Huset er bygget i ny-funkis-stilen, og har stramme linjer, et valmet tak og vinduer dratt ut mot hushjørnene. Dette fleksible huset er også lett å bygge ut senere, om det er plass på tomten. Inngangspartiet kan også flyttes dit det passer best. Full takhøyde i begge etasjer gir optimal utnyttelse av arealet. I tillegg er det en perfekt bolig for mindre tomter, og godt egnet for alle generasjoner.

Hjertet i første etasje, er det store oppholdsrommet med åpen løsning mellom kjøkken og stue. Med nærmere 50 m2 er det god plass til både avslapning, bespisning og en egen kjøkkenavdeling. Den romslige spiseplassen er en naturlig samlingsplass, og herfra har du god utsikt ut mot omgivelsene og direkte utgang til terrasse og hage.

I andre etasje har huset tre soverom og et stort bad, med en stor loftstue i midten. Loftstuen kan være en ekstra tv-stue, eller et flott oppholdsrom for barn som har venner på besøk. Fra stuen er det skyvedør ut til en sjarmerende balkong.

Mesterhus Stine er tilpasset en flat tomt.

Arkitekter: Leif-Erik Østhagen og Thore B. Olsen, Mesterhus Tønsberg og Ola Hetland, Hetland Tegnekontor AS

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 97 m²
AREAL PRIMÆRROM 135 m²
BRUKSAREAL TOTALT 144 m²
STØRSTE LENGDE 9.7 m
STØRSTE BREDDE 9.6 m
BRUKSAREAL 2.ETG 69 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 75 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 3
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade