SUNNIVA


Mesterhus Sunniva er et sjarmerende hus med god plass til en stor familie.

Drømmer du om et hyggelig hus med skrå tak og en liten balkong, kan Mesterhus Sunniva være løsningen. Til tross det skrå taket, rommer dette huset mer enn du skulle tro. Fordelt på 141 m2 inneholder boligen hele fire soverom, to bad, kjøkken og stue, samt god lagringsplass og en egen loftstue med balkong.

Det første du kommer til i huset er en romslig hall med inngang til egen bod, bad/vaskerom og kjøkken/stue. Selve oppholdsrommet har åpen løsning og kontakt mellom stue- og kjøkkenavdeling, men det er mulig å sette opp en vegg ved behov for mer avskjerming. Fra stuen er det kort vei ut til både terrasse og terreng, og du har også inngang til et eget soverom. Her er alle hovedfunksjoner på et plan, noe som gjør dette til en attraktiv bolig også i et lengre tidsperspektiv. Her kan du helt fint bo hele livet, om du ønsker det.

Følger du trappen opp i andre etasje, kommer du til en trivelig loftstue, samt husets tre soverom og et flott hjørnebad. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong, og rommet kan benyttes som tv-stue eller tumleplass for små og store barn.

Mesterhus Sunniva er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Unikus AS

TOMTEFORHOLD
BEBYGD AREAL 100 m²
AREAL PRIMÆRROM 126 m²
BRUKSAREAL TOTALT 141 m²
STØRSTE LENGDE 10.0 m
STØRSTE BREDDE 10.6 m
BRUKSAREAL 2.ETG 55 m²
BRUKSAREAL 1.ETG 85 m²
ANTALL ETASJER 2
ANTALL SOVEROM 4
ENERGIMERKE C


Se huset på din egen tomt

*Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.


Fasade